Fontos!

Kérlek ne reklámozd az oldalt!
Csak saját részedre vidd el a linket, ne oszd meg.
Jó szórakozást. Várlak vissza.

2015. január 10., szombat

A lánc

Nem vagyunk egyformák, mondjuk, de valóban találkozunk azokkal, akik "mások", vajon mit teszünk, vagy nem teszünk.
Tartalom:  Volt idõ, amikor Lazarus csak játszotta a bluest, de úgy érezte, boldog az élete. Ma már õ is ugyanolyan meggyötört és szomorú, mint azok a dalok, amelyeket korábban játszott. Felesége megcsalta, házassága zátonyra futott - Lazarus lelke csordultig tele megvalósulatlan álmok és csalfa remények roncsaival. Egy napon azonban megjelenik az életében Rae.
Félmeztelenül, eszméletlenre verve talál az út szélén a lányra Lazarus. Az isten-félõ, középkorú fekete férfi hamar rájön, hogy a magára hagyott lány nem más, mint a kisváros "lotyója", akit a helyi telefonkönyvben található szinte minden férfi kihasznált már. Lazarus hazaviszi és ápolja a lányt, akirõl késõbb az is kiderül, hogy anyja gyerekkorában eltaszította magától és gyermekként többször megerõszakolták.
Lazarus sajátos módszerével megpróbálja rávenni a lányt, hogy változtasson az életén: egy vastag lánccal a radiátorhoz kötözi, és addig nem engedi szabadon, amíg Rae meg nem tanulja, hogy mindeddig rossz helyen kereste a valódi szeretetet.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése